Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüzce 7-13 yaşlarındaki öğrencilere yarıyıl tatilinde Yolçatı kayak tesislerinde kayak güç geliştirme ve temel eğitimi verildi. Kamp sonunda yapılan yarışmada başarılı olan öğrencilere madalya verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 7-13 yaşlarındaki yaklaşık 120 öğrencinin katılımıyla Yolçatı Kayak Tesislerinde antrenörlerimiz nezaretinde kayak güç geliştirme ve temel eğitimi kampı yapıldı.

  Okulların tatil olmasıyla birlikte açılan kursa yoğun ilgi gösteren öğrenciler, hem kayak öğrendiler hem de tatilin tadını çıkardılar. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Erdal ARIKAN yaptığı açıklamada yarıyıl tatilinin başlamasıyla öğrencilere yönelik kayak kursları açtıklarını belirterek, "Yarıyıl tatilinde kayak branşıyla tanışan çocuklarımıza kayak öğretmek, çocukların birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, arkadaşlık ve dostluk duygularını geliştirmek ve yetenekli çocukların bundan sonraki dönemde de gelişimlerini devam ettirip ilimiz adına yarışmalara katılmalarını sağlamak amacıyla yapılan kampımızı bu yıl da başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Yarıyıl tatilinden sonraki dönemlerde öğrencilerimizi Hesarek ve Yolçatı kayak tesislerimizde kayak yapmaya davet ediyoruz’’ dedi. Arıkan, Çocuklarını spordan uzak tutmayarak kayak kampına gönderen velilerimize teşekkürlerini iletti.

  10 gün süren temel eğitim kampı sonunda yapılan yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan tarafından verildi.