Türkiye’nin çeşitli illerinden 49 takım, 72 Ferdi  olmak üzere  toplam 268 sporcunun katıldığı Okul Sporları Kros Grup Yarışmaları Şanlıurfa ilinde yapıldı.

 ilimizi temsilen  yarışan İMKB Kaleönü Ortaokulu sporcusu Recep Kenber Yıldız Erkekler Kategorisinde  BİRİNCİ, Yıldız Erkekler Kategorisinde Takım olarak katılan Solhan Atatürk Ortaokulu İKİNCİ ve Gençler B kategorisinde Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi sporcusu Muhammed ÇİNTAY ÜÇÜNCÜ oldu.
 Önemli başarılara imza atan takımlarımız ve sporcularımız 3 Mart 2018 tarihinde Mersin de yapılacak olan Kros Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

İL MÜDÜRÜMÜZ KUTLADI
Okul sporları kros grup yarışmalarında Yıldız erkekler kategorisinde şampiyon olan sporcularımız Recep Kenber, Muhammed Çintay ve antrenörleri Nihat Kaya Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürümüz Erdal ARIKAN’I makamında ziyaret etti. 

İl Müdürümüz Arıkan Şanlıurfa ilinde düzenlenen kros grup yarışmalarında ilimizi temsil ederek büyük başarılara imza atan sporcularımız Recep Kenber, Muhammed Çintay ve antrenörleri Nihat Kaya'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Arıkan ayrıca takım halinde ikincilik elde eden Solhan Atatürk Ortaokulunu başarısından dolayı kutladı.