Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate yarı final müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde Bingöl, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Tunceli, Malatya, Adıyaman, Van, Muş ve Batman illerinden yaklaşık 250 kız ve erkek sporcunun katılımıyla Karşıyaka spor salonunda yapıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı kata ve kumite kategorilerinde düzenlenen Analig Karate yarı final müsabakalarında yıldız kızlar kategorisinde 48 puanla Diyarbakır birinci olurken, yıldız erkekler kategorisinde Şanlıurfa birinci oldu.

İlimiz adına ferdi olarak yarışan +60 kiloda Mehmet Ali ÇAPARLAR ve +50 kiloda Zeynep ODUNÇELİK birinci olarak 5-6 mayıs 2018 tarihlerinde Yalova ilinde yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.

İL MÜDÜRÜMÜZDEN TEŞEKKÜR 

Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini takdim eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal ARIKAN müsabakalara katılım gösteren tüm illere, Hakemlere, antrenörlere ve sporculara teşekkürlerini iletti.

Arıkan ayrıca Anadolu Yıldızlar Ligi Karate yarı final müsabakalarına vermiş oldukları katkı ve desteklerden dolayı Valimiz Sayın Ali MANTI ve Belediye Başkanımız Sayın Yücel BARAKAZİ’ ye  teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.