Bocce Volo Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde düzenlendi. Yoğun bir katılımın sağlandığı şampiyonada sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

İlimizi temsilen yarışan Sporcularımız Eda SAYAK ve Sevilay GEZLİ Bayanlar Volo Geleneksel oyunlarda takım halinde Türkiye üçüncülüğü, Volo Altın Nokta Atışlarında sporcumuz Sevilay GEZLİ Türkiye ikincisi Olarak önemli bir başarıya imza attılar.

Aynı zamanda gençler kategorisinde derece yapan Enes ÖZEK, Hakan ANŞİN ve Toprak Berke AĞIRBAŞ 6-7 Ağustos’ta yapılacak olan Milli takım seçmelerine gitmeye hak kazandılar.

İL MÜDÜRÜMÜZ KUTLADI
Bocce Volo Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsilen yarışan ve önemli başarılara imza atan sporcularımız ve  Bocce İl Temsilcisi ve antrenörü Serkan VAROL Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdal ARIKAN'I Makamında ziyaret ettiler.

İl Müdürümüz Arıkan Bocce Volo Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen yarışarak Milli takım seçmelerine gitmeye hak kazanan sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Arıkan ayrıca yarışmalarda ve müsabakalarda vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Valimiz Sayın Ali MANTI, Belediye Başkanımız sayın Yücel BARAKAZİ,  Milli Eğitim Müdürümüz sayın Kadri ENGİN ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sayın Ali Ekber ALİMOĞLUN’A teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.