GSB Spor Okulları ve Engelsiz GSB Spor Okulları Başlıyor 

Her yıl organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları bu yaz faaliyetlerine yeniden başlıyor.

KAYITLAR İl Müdürlüğü Spor Birimine şahsen yapılacaktır. 

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak,  sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla GSB Spor Okulları, 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.  

Her yıl yüzlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okulları ve Engelsiz GSB Spor Okullarına tüm spor severleri bekliyoruz. GSB Spor Okulları ve Engelsiz GSB Spor Okulları için kayıtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Birimince alınacaktır.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği GSB Spor Okulları ve Engelsiz GSB Spor Okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek.

 Ücretsiz GSB Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktasında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. Kurslar yıl boyunca devam edecektir.