Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı. 2020 yılından itibaren Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Mahmut Danayiyen, görevi Mustafa Loğoğlu’na devretti.

Daha önce Osmaniye İl Müdürlüğü yapan Loğoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensipleriyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne görevlendirildi.

Düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Loğoğlu, Bingöl’de görev almanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, Bingöl’de bugüne kadar gençlik ve spor alanında önemli çalışmalar yapıldığını belirten Loğoğlu, gençlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı. Mahmut Danayiyen’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Farklı illerde çeşitli görevlerle uzun yıllar hizmet ettiğini ifade eden Danayiyen ise, Loğoğlu’nun Gençlik ve Spor alanlarında hem gençlere yönelik hem de sporun gelişmesi anlamında başarılı olacağının altını çizerek, Bingöl’de de önemli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Loğoğlu’na görevinde başarılar dileyerek personelle vedalaştı.