Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayat geçirilen Yıldızlar Anadolu Ligi Doğu Anadolu grubu Yıldızlar Masa Tenisi müsabakaları yapılan grup müsabakalarının ardından sona erdi.

Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Yıldızlar Masa Tenisi müsabakalarına ilimiz sporcularının da yer aldığı Elazığ,Malatya,Bitlis,Iğdır,Ağrı,Muş,Tunceli,Van ve Kars   illerinden toplam 80 sporcu katıldı. 17-18 Ocak 2015 tarihleri arasında 2 gün boyunca süren kıyasıya rekabetin sonunda dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından grup müsabakaları sona erdi. Müsabakalara kızlar ve erkekler kategorisinde  İlimizi temsil eden Bingöllü sporcular zorlu ve çekişmeli geçen maçların ardından grup müsabakalarını ikinci olarak tamamladılar.

Müsabakalar sonunda açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Erdal Arıkan, ‘Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum.,Tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimize başarılar diliyor, böylesine güzel  bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Müsabakalar sonunda düzenlenen tören ile dereceye giren takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Erdal Arıkan tarafından katılım ve  başarı belgeleri verildi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

 

ERKEKLER

A GRUBU

B GRUBU

C GRUBU

1

MALATYA

1

ELAZIĞ

1

IĞDIR

2

BİTLİS

2

BİNGÖL

2

AĞRI

 

KIZLAR

A GRUBU

B GRUBU

C GRUBU

1

ELAZIĞ

1

MALATYA

1

BİTLİS

2

MUŞ

2

VAN

2

BİNGÖL