Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Alp Disiplini kayak şampiyonasına 13 il yaklaşık 700 sporcu katıldı.

3 ayaktan oluşan Alp disiplini kayak şampiyonası 22-23 ocak, 22-23 şubat ve 14-15 mart tarihleri arasında Bursa ve Erzurum illerinde yapıldı.

İlimizi temsil eden K2 ligi U-12 kategorisinde Dağ spor kulübü adına yarışan başarılı sporcumuz Zelal Oruç 3 ayaktan oluşan Alp disiplini kayak şampiyonasında 2 iniş kombinede 3 kez  üst üste şampiyon olarak çok önemli bir başarıya imza attı.

İL MÜDÜRÜMÜZ KUTLADI

Başarılı sporcumuz Zelal Oruç, antrenörleri Aydın Bulşu ve Özer Gültekin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürümüz Arıkan sporcumuz Zelal Oruç’u  üstün başarısından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi. Arıkan ayrıca  bu önemli başarıda en büyük pay sahibi olan antrenörleri Aydın Bulşu, Abbas Aktaş ve Özer Gültekin’i tebrik ederek bu özverili çalışmalarından ve  kayak sporuna verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.