Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

kutlamalar kapsamında  Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, 60. Yıl Sağlık Meslek Lisesi’nde düzenlenen program ile devam etti.  

19 mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Vali Yavuz Selim Köşger, Garnizon Komutanı Murat Aygün, Belediye Başkanı Yücel Barakgazi,Kurum amirleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

İstiklal marşının okunmasıyla başlayan program Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan tarafından yapılan günün ve anlamını belirten konuşmayla devam etti.

öğrenciler tarafından hazırlanan  şiir ve kompozisyonların  okunmasının ardından Gençlik haftası kapsamında yapılan yarışmalar ile  şiir ve  kompozisyon yarışmalarında dereceye giren sporculara ve öğrencilere ödülleri Vali Yavuz Selim Köşger,Garnizon Komutanı Murat Aygün ve Belediye Başkanı Yücel Barakgazi tarafından verildi.

Jimnastik, taekwondo, karate ve judo gösterilerinin ardından halk oyunları gösterileri ile devam eden program  mahalli sanatçı Avni Polat’ın konserinin ardından sona erdi.

Programın sona ermesinin ardından Vali Yavuz Selim Köşger Gençlik Merkezimiz kursiyerleri tarafından yapılan resim sergisini gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekti.