Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce Mustafa Kemal Paşa İlkokulunda hazırlanan karate salonunda yapılan çalışmaların ardından öğrenciler tarafından yıl sonu gösterisi yapıldı.

Karate antrenörümüz Cezayir Sanır tarafından haftanın belli günlerinde yapılan çalışmaların sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriye İl Müdürümüz Erdal Arıkan, Şube Müdürümüz Fehmi Gücer, Mustafa Kemal Paşa İlkokulu Müdürü Ayhan Gözer, Okul idarecileri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Okul Müdürü Ayhan Gezer karate salonunun yapılmasında büyük desteği olan  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’a teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Ayhan Gezer’in konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan İl Müdürümüz Erdal Arıkan amaçlarının çocuklarımıza, gençlerimize ve halkımıza sporu sevdirmek ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu bu nedenle tüm tesislerimizin halkımıza açık olduğunu belirterek karate salonunun yapılmasında emeği geçen Başta Okul Müdürü Ayhan Gezer ve okul idaresine teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro ve gösterinin ardından program sona erdi.