Türkiye Karate Federasyonu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Erzurum Yakutiye buz hokeyi salonunda düzenlendi

Dört gün süren heyecan sonunda minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerde 41 ülkeden 600’ü yabancı 2000 sporcunun yarıştığı turnuvada İlimizi temsilen yarışan Bingöl karate Gençlik spor kulübü büyükler kategorisinde üçüncü oldu.

Ayrıca Ferdi komite dalında ilimizi temsilen  yarışan 8 sporcumuz dereceye girdi.

Kazanılan madalyalara göre puanlama ile oluşan kulüpler genel klasmanında 4 altın, 7’şer gümüş ve bronz madalya kazanan İstanbu büyükşehir belediye spor kulübü şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

İl Müdürümüzden kutlama

12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında İlimizi temsilen yarışan Bingöl karate Gençlik spor kulübü sporcuları ve antrenörleri İl Müdürümüz Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

 Arıkan yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı Bingöl karate Gençlik spor kulübü sporcu ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Sponsor firmaya teşekkür etti

İl Müdürümüz Erdal Arıkan karate ve basketbol branşlarında kulüplerimize sponsor olan Alveroğlu inş. san. Ltd. şti yönetim kurulu Başkanı Gıyasettin  Alveroğlu’na  katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.