Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüüz Erdal Arıkan, Atletizm Antrenörü Ahmet Demir ve Sırbistan’ın Apatin şehrinde düzenlenen ‘Balkan Yarı Maratonu’nda birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza atan milli sporcumuz  Medeni Demir’i Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger makamında kabul etti.

Sırbistan’ın Apatin Kentinde düzenlenen ‘Balkan Yarı Maratonu’nda (21 km) Balkan şampiyonluğu kazanıp aynı zamanda  Balkan yarı Maratonu koşusunda 1:06.58 derecesi ile son 20 yılın en iyi parkur derecesini elde eden başarılı sporcu Medeni Demir 2 kupanın sahibi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Vali Yavuz Selim Köşger İlimiz ve Ülkemiz adına önemli bir başarıya imza atan başarılı atlet Medeni Demir’i tebrik ederek  bundan sonraki yarışmalarda ilimiz ve ülkemiz adına başarılarını artırarak devam etmesini, 15 Kasım 2015 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Avrasya Maratonu yarışmasında başarının devamını diledi.

Bu tür başarılı sporcuların her zaman desteklenmesi gerektiğini dile getiren Vali Köşger, konuyla ilgili her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DESTEK SÖZÜ

Daha sonra İl Müdürüz Erdal Arıkan,Atletizm Antrenörü Ahmet Demir ve başarılı sporcumuz Medeni Demir Belediye başkanı Yücel Barakgazi’yi ziyaret etti.

Başkan Barakgazi, Milli sporcumuz Medeni Demir’i başarısından dolayı tebrik ederek Bingöl Belediyesi spor kulübü bünyesinde faaliyette bulunmalarında memnuniyet duyacaklarını, maddi ve manevi her türlü destekte bulunacağını ifade etti.