Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Türkiye Finalleri Kastamonu Kadıdağı Kros Parkuru’nda 55 ilden toplam 431 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Küçük Kızlar ve erkeklerde 1500 metre,Yıldız Kız ve Erkeklerde ise 2000 metre yarışlarının yapıldığı Türkiye Finallerinde ilimizi temsil eden atletlerimiz takım halinde küçük erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Yıldız erkekler kategorisinde takım halinde yarışan sporcularımız Türkiye Beşincisi olurken, ferdi yarışmalarda yıldız erkekler kategorisinde Nihat Birgin,küçük erkekler kategorisinde recep Kenber Türkiye beşincisi oldular.

İL MÜDÜRÜMÜZDEN KUTLAMA
Kastamonu’da yapılan atletizm geliştirme projesi Türkiye finallerinde ilimizi temsil ederek önemli başarıya ima atan başarılı atletlerimiz ve antrenörleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret etti. 
İl Müdürümüz Arıkan Türkiye finallerinde önemli bir başarıya imza atan başarılı atletlerimiz ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.