Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Gençlik liderleri ve gençlik merkezine üye gönüllü gençlerin katılımıyla  "Evde Yalnız Değilsin’’ projesi kapsamında yardıma muhtaç, engelli, yaşlı ve tek başına yaşayan vatandaşlarımızı evlerinde ve mahallelerinde ziyaret ediyor.

Proje kapsamında İnönü mahallesinde ailesi ile yaşayan ve aynı zamanda Rehberlik Araştırma merkezi tarafından evinde eğitimlerine devam edilen 13 yaşındaki Muhammed İsa, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin katılımıyla evinde ziyaret edildi. 
Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Satranca ve müziğe ilgisi olan Muhammed İsa, gençlik liderleri ve gönüllü gençler ile birlikte satranç oynadıktan sonra gitar çalıp şarkı söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Muhammed İsa ve ailesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençlere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Konuyla ilgi açıklamada bulunan gençlik liderleri ve gönüllü gençler, bizleri samimi ve sıcak bir şekilde karşılayan Muhammed İsa’nın ailesine ve bu güzel ve anlamlı ziyarete vesile olan Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.