Spor spikeri Emre Tilev  ve Spor yazarı Cevdet Ünüvar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca sürdürülen “Gençlik Sohbetleri” kapsamında  yapılan ‘’Sporun Mutfağındakiler’’ adlı panelde Bingöllü gençlerle buluştu.

TBMM Bingöl fen lisesi konferans salonunda 12 Bingölspor  Teknik direktörü  Ali Beykoz yardımcıları ve futbolcularında katılım sağladığı panelde Spor spikeri Emre Tilev  gençlere sporun önemini anlatarak, hayallerinin peşinden koşmalarını ve hiçbir zaman vazgeçmemeleri gerektiğini söylediklerini belirtti.

Panelde kısa bir konuşma yapan 12 Bingölspor teknik direktörü Ali Beykoz ‘’ ekibim ve futbolcularımla böyle güzel ve anlamlı bir panelde bulunmak bizleri gururlandırıyor. Emre Tilev  ve Cevdet Ünüvar bey yıllarca tanıdığım dostlarım. Bingöl’ümüze bu güzel şehre gelip bizleri onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Spor şube Müdürü Kadir Bozaba, ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu,Eski süper lig hakemi Metin Karaarslan, öğrenci ve gençlerin katılımıyla devam eden Panel, Spor spikeri Emre Tilev ve Spor yazarı Cevdet Ünüvar ‘ın katılımcıların ve gençlerin sorularını cevaplamasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.