YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ BAŞLIYOR..

01.07.2021

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından çocuk ve gençlerin yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Bingöl’de başlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde 7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği projede, Aralık ayına kadar yaklaşık 2 bin civarında katılımcıya yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Pandemi kurallarına uygun şekilde Uzman eğitmenler gözetiminde Yapılacak projeye kayıt yaptırmak isteyen Vatandaşlarımız, başvuru şartları ve formlara aşağıda belirtilen linklerden ulaşabilecek.



ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi 13 temmuz -13 ağustos dönemi başvuruları 05.07.2021 Pazartesi günü saat 09:00 da web ana sayfamızda ve duyurular kısmında aktif hale gelecek kayıt formu ile online yapılacaktır. 09.07.2021 tarihinde saat 17:00 da kayıtlar sona erecektir.

Yüzme Bilmeyen Kalmayan projesi 1. etapta yer alacak kursiyerlerin listesi 12 Temmuz 2021 tarihinde web sayfamız duyurular kısmında ilan edilecek olup ayrıca Yarı Olimpik yüzme havuzunda ilan panosuna asılacaktır.

Ağustos- eylül dönemi için tekrar ilana çıkılacaktır.


BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN..

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN BİLGİ VE BAŞVURU ŞARTLARI .docx



BAŞVURU İÇİN AŞAĞDAKİ FORMLARA TIKLAYIN..

KADINLAR İÇİN BAŞVURU FORMU

ERKEKLER İÇİN BAŞVURU FORMU