YÜZME BİLMEYEN KALMASIN PROJESİ 4. ETAP BAŞVURULARI BAŞLIYOR.

30.09.2021

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuk ve gençlerin yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği projede, Aralık ayına kadar yaklaşık 2 bin civarında katılımcıya yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Pandemi kurallarına uygun şekilde Uzman eğitmenler gözetiminde Yapılacak projeye kayıt yaptırmak isteyen Vatandaşlarımız, başvuru şartları ve formlara aşağıda belirtilen linklerden ulaşabilecek.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi 4. etap 12 Ekim - 5 Kasım dönemi başvuruları 01.10.2021 cuma  günü saat 09:00 da web ana sayfamızda ve duyurular kısmında aktif hale gelecek kayıt formu ile online yapılacaktır. 05.10.2021 tarihinde saat 17:00 da kayıtlar sona erecektir.

NOT: LİSTELER VE KURS PROGRAMI 08.10.2021 TARİHİNDE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ WEB ANA SAYFASINDA VE DUYURULAR KISMINDA İLAN EDİLECEKTİR. KASIM- ARALIK DÖNEMİ BAŞVURULARI İÇİN TEKRAR İLANA ÇIKILACAKTIR.

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN..

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN BİLGİ VE BAŞVURU ŞARTLARI .docx

ÖNCEKİ ETAPLARDA PROJEDEN FAYDALANANLAR, 4. ETAPTA YER ALAMAYACAKLAR.

BAŞVURU FORMUNU BİR DEFA DOLDURMAK, KAYIT İÇİN YETERLİ OLACAKTIR.

BAŞVURU İÇİN AŞAĞDAKİ FORMLARA TIKLAYIN..

KADINLAR İÇİN KAYIT FORMU: